web stats

30.3.11

Σοκ στην Καλιφόρνια

Σοκάρει ο βιασμός εντεκάχρονης από οκτώ άτομα στην Καλιφόρνια. Μεγαλύτερη κοπέλα παρέσυρε την εντεκάχρονη και την οδήγησε στους δράστες. Αντιμέτωποι με βαρύτατες κατηγορίες

Η είδηση του βιασμού εντεκάχρονης από ομάδα επτά νεαρών συγκλονίζει την κοινή γνώμη στην Καλιφόρνια, μικρό χρονικό διάστημα μετά τον ομαδικό βιασμό συνομήλικου της κοριτσιού από δεκαοκτώ άτομα στο Τέξας.
Η συμμορία των εφήβων κατηγορείται για τον άγριο βιασμό του εντεκάχρονου κοριτσιού που φέρεται να παρασύρθηκε από μεγαλύτερη κοπέλα.

Οι αστυνομικές αρχές ανέφεραν πως οδηγήθηκε η μεγαλύτερη κοπέλα ενδεχομένως δούλευε για τη συμμορία και θεωρείται συνένοχη της διάπραξης του βιασμού.

Ο 19χρονος Michael Sykes, που συνελήφθη τη Δευτέρα μετά από ανθρωποκυνηγητό δύο εβδομάδων, κατηγορείται για βιασμό, σοδομισμό και επίθεση κατά ανηλίκου. Οι ανήλικοι δράστες συνελήφθησαν αμέσως μετά την αποκάλυψη του βιασμού από το θύμα στις αρχές.
Οι δράστες, ηλικιών 14-19, όπως επισημαίνεται από τις αστυνομικές αρχές, θα βρεθούν αντιμέτωποι με τις κατηγορίες του βιασμού και της συμμετοχής τους σε συμμορία και ενδεχομένως διωχθούν ποινικά ως ενήλικοι.