web stats

1.2.11

Καθημερινό Ωροσκόπιο

ΚΡΙΟΣ
1/2/11:Καλό μήνα. Συζητήσεις με στόχο την εξομάλυνση εντάσεων, σας δίνουν την δυνατότητα να υποστηρίξετε την θέση σας τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό τομέα. Αποφύγετε να χάσετε την ψυχραιμία σας κινούμενοι με αρμονία και ισορροπία, όποια και να είναι η στάση των συνομιλητών σας και η φόρτιση που σας προκαλούν.

ΤΑΥΡΟΣ
1/2/11:Καλό μήνα. Με την δύσκολη όψη Αφροδίτης – Ουρανού, θέματα που αφορούν τον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα, νομικές διαδικασίες, συμβόλαια αλλά και η ψυχική και σωματική σας ισορροπία, θα χρειαστούν μεγάλη προσοχή και κινήσεις ακριβείας σήμερα. Το ίδιο ισχύει και στον τομέα των σχέσεων, όπου σημαντικές αποκαλύψεις φέρνουν στο φως την πραγματικότητα ως έχει.

ΔΙΔΥΜΟΙ
1/2/11:Καλό μήνα. Μπερδεμένες καταστάσεις, που βγαίνουν στο φως με την όψη Αφροδίτης – Ουρανού στον συναισθηματικό και προσωπικό τομέα, που πιθανόν να δεν τις χειριστείτε με ωριμότητα, εύκολα μπορούν να σας οδηγήσουν σε χαώσεις. Ζητήστε την γνώμη αλλά και την βοήθεια ατόμων που κατέχουν τα κλειδιά και τους τρόπους και είναι σε θέση να σας διαφωτίσουν προς αυτή την κατεύθυνση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

1/2/11:Καλό μήνα. Χειριστείτε με απόλυτη προσοχή οικονομικά και συναισθηματικά ζητήματα, ξεκαθαρίζοντας την θέση σας και βάζοντας όρια σε πρόσωπα και καταστάσεις που σας απορυθμίζουν. Αξιοποιήστε ευκαιρίες που παρουσιάζονται στον επαγγελματικό τομέα, παραμερίζοντας εμπόδια και υπονομευτικές κινήσεις. Είναι η κατάλληλη στιγμή να αναλάβετε πρωτοβουλίες προωθώντας την εξέλιξή σας.

ΛΕΩΝ
1/2/11:Καλό μήνα. Αξιοποιήστε συζητήσεις αλλά και επαφές στον προσωπικό και επαγγελματικό τομέα σήμερα, που είναι σε θέση να σας βοηθήσουν να βρείτε ισορροπημένες λύσεις. Να θυμάστε πως οι παλιές πρακτικές και πεποιθήσεις δεν είναι σε θέση να σας βγάλουν από δύσκολες καταστάσεις αυτή την περίοδο, αλλά μόνο να σας οδηγήσουν στην επανάληψη φαύλων κύκλων.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
1/2/11:Καλό μήνα. Δράστε με διορατικότητα σήμερα με την όψη Αφροδίτης – Ουρανού, αποφεύγοντας υπονομευτικές κινήσεις και στημένες παγίδες σε κάθε τομέα. Επίσης, προσέξτε μην πείτε ή να κάνετε πράγματα τα οποία θα σας εκθέσουν. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε νομικές διαδικασίες, θέματα δανείων και οικονομικών συμφωνιών, σπουδών αλλά και κοινωνικών ανατροπών.
ΖΥΓΟΣ
1/2/11:Καλό μήνα. Είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεκαθαριστούν ζητήματα που εκκρεμούν στον τομέα των σχέσεων και να μπουν καινούριες βάσεις σε αυτές με τον ένα ή με τον άλλον τρόπο. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα που αφορούν νομικές διαδικασίες, συμβόλαια και οικονομικές υποθέσεις, αξιοποιώντας την βοήθεια που σας προσφέρεται από το περιβάλλον σας.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
1/2/11:Καλό μήνα. Η όψη του Άρη αλλά και της Αφροδίτης με τον Ουρανό σας ωθούν να στραφείτε στην ουσία των πραγμάτων αντιμετωπίζοντας τις καταστάσεις στον πυρήνα τους. Τα εξωτερικά γεγονότα και οι ανατροπές που παρουσιάζονται, σας ζητούν σημαντικές μετακινήσεις θέσεων ώστε να εξελιχθούν ενδυναμωτικά προς εσάς και να ενισχύσουν την ισορροπία και την αυτοδυναμία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
1/2/11:Καλό μήνα. Η όψη Αφροδίτης - Ουρανού φέρνει στο προσκήνιο σημαντικές αποφάσεις για την εξέλιξη επαγγελματικών αλλά και πρακτικών ζητημάτων. Το κλειδί της επιτυχίας βρίσκεται στην καλή οργάνωση, στις ρεαλιστικές εκτιμήσεις αλλά και στις ισχυρές, υποστηρικτικές προς εσάς συμμαχίες. Ετοιμάστε λοιπόν το έδαφος ώστε να δεχτείτε στο άμεσο μέλλον τα δώρα του Δία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
1/2/11:Καλό μήνα. Η όψη της Σελήνης και του Ερμή στο ζώδιό σας, ευνοούν σήμερα τις θετικές συζητήσεις και τις εγκάρδιες επαφές σε κάθε τομέα. Υποστηρίξτε με πρακτικότητα και ρεαλισμό τους στόχους σας, αποφεύγοντας να αφήνοντας τίποτε στην τύχη του, εξετάζοντας προσεκτικά κάθε παράμετρο και αποφεύγοντας να στηριχτείτε σε πλανερές φαντασίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
1/2/11:Καλό μήνα. Είναι η κατάλληλη στιγμή να στραφείτε ουσιαστικά στον εαυτό σας και να αποφασίσετε ποιοι πραγματικά είστε και ποιες είναι οι ουσιαστικές σας ανάγκες σε κάθε τομέα, παραμερίζοντας προγραμματισμούς και διαστρεβλώσεις που έχουν αλλοιώσει την ατομικότητα σας. Βρείτε τα πραγματικά σας «θέλω» και έπειτα τους τρόπους να τα διεκδικήσετε.
ΙΧΘΥΕΣ
1/2/11:Καλό μήνα. Ισχυρές ανατροπές στον επαγγελματικό τομέα αλλά και σε πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας που αφορούν τον οικογενειακό τομέα, θέματα παιδιών ή σπουδών φέρνει στο προσκήνιο η σημερινή μέρα. Με την όψη Αφροδίτης – Ουρανού, συζητήσεις με στόχο την διευθέτηση των παραπάνω υποχρεώσεων εύκολα μπορούν να οδηγηθούν σε ισχυρές εκρήξεις.
Από τον
Πέτρο Κατσαμάκη,
Αστρολόγο - Ερευνητή.
Επιμέλεια: Α.Ν.Λιαπάκης.