web stats

31.1.11

γράφει Ένας αγανακτισμένος πολίτης

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες σας,
 Πήρα την απόφαση να γράψω αυτήν την επιστολή διότι τα τελευταία χρόνια γίναμε όλοι θιασώτες της παρακμής και της υποβάθμισης της πόλης μας.  Προσωπικά είμαι γέννημα θρέμα Λουτρακιώτης και εξοργίζομαι όταν βλέπω στο βωμό προσωπικών επιδιώξεων, της αδιαφορίας και της  ανικανότητας των διαφόρων δημοτικών συμβούλων, δημάρχων το Λουτράκι το οποίο θα έπρεπε να ήτανε ας μου επιτραπεί η έκφραση το ΜΟΝΑΚΟ της Ελλάδος να έχει γίνει μία πόλη τριτοκοσμική.  
Αλήθεια ας μας πεί κάποιος ποία παιδική χαρά λειτουργεί; Ποίες είναι πολιτιστικές εκδηλώσεις που έγιναν τα Χριστούγεννα; Ποία η αξιοποίηση του Συνεδριακού; Ποίος πεζόδρομος δεν έχει γίνει υπαίθριο πάρκινγ (είναι αλήθεια πολύ δύσκολο τα λεωφορεία του Δήμου να κάνουν τακτικά δρομολόγια ανά 20 λεπτά από το νέο μεγάλο πάρκινγ μέχρι τους καταρράκτες και αντίστροφα); Ποιές εκδηλώσεις γίνονται στην πόλη για να προσελκύσουμε κόσμο; Ποιός θα κάνει βόλτα στην παραλία και θα ξαναέρθει όταν βλέπει αυτήν την κατάντια, την αδιαφορία, την βρωμιά, τους παράνομους μικροπωλητές που νομίζεις ότι βρίσκεσαι στο παζάρι του Σχιστού ή στην Αίγυπτο;  Και  άλλα πολλά παραδείγματα.
 Το μέγεθος της κατασπατάλησης του δημοσίου χρήματος της αδιαφορίας και του βολέματος στο Δήμο Λουτρακίου δεν έχει όριο. Τι να περιμένουμε όταν ο ‘ελεγχος είναι ανύπαρκτος σε όλους τους τομείς και παντού επικρατεί η φράση αχ αδερφέ δεν βαριέσε δεν πειράζει, είμαστε όλοι αδέρφια. Αυτήν την νοοτροπία πληρώνουμε την νοοτροπία του βολέματος, των κολλητών  και της αναξιοκρατίας. Προσωπικά αδιαφορώ για τα πρόσωπα, ενδιαφέρομαι για το αποτέλεσμα το οποίο σήμερα είναι καταστροφικό. Το Λουτράκι αργοπεθαίνει πάρτε το χαμπάρι, ξυπνήστε αγαπητοί δημοτικοί σύμβουλοι και δήμαρχοι!!!!!!!Ξυπνήστε και δραστηριοποιηθείτε πρίν να είναι αργά.
Θέλω να πιστεύω ότι η νέα δημοτική αρχή θα αντιστρέψει αυτήν την κατάσταση και θα δώσει στην πόλη ένα νέο όραμα, μία νέα ταυτότητα. Ο χρόνος θα δείξει…..

                Με εκτίμηση
    Ένας αγανακτισμένος πολίτης