web stats

31.1.11

Καθημερινό Ωροσκόπιο

ΚΡΙΟΣ
31/1/11:Ισχυρές ανακατατάξεις σε επαγγελματικά και προσωπικά θέματα φέρνει στο προσκήνιο η σημερινή μέρα. Αποφύγετε παρορμητικές κινήσεις και εστιάστε με σοφία και ωριμότητα στην επίλυση επί της ουσίας των θεμάτων που προκύπτουν. Στον προσωπικό τομέα, συζητήσεις με τον σύντροφο ή κοντινά σας πρόσωπα προωθούν, όχι πάντα με ήρεμο τρόπο, ξεκαθαρίσματα.

ΤΑΥΡΟΣ
31/1/11:Η όψη της Σελήνης με τον Ερμή στο φιλικό σας ζώδιο του αιγόκερου, σας δίνει σήμερα πολλές ευκαιρίες να επαναδιαπραγματευτείτε σημαντικά ζητήματα που το πάγωμα ή η αναβολή τους σας είχε αγχώσει. Η ημέρα ευνοεί τον συναισθηματικό τομέα, με βελτίωση των ήδη υπαρχόντων σχέσεων μεσα από σημαντικά ξεκαθαρίσματα με την όψη Ήλιου - Άρη στον Υδροχόο.
ΔΙΔΥΜΟΙ
31/1/11:Η όψη του Ουρανού με την Αφροδίτη απέναντί σας λίγο πριν τη Νέα Σελήνη στο Υδροχόο, φορτίζουν με ισχυρές αποκαλύψεις και ανατροπές κάθε τομέα της ζωής σας. Αποφύγετε να επαναπαυτείτε σε φρούδες ελπίδες και φαντασιώσεις, κοιτώντας την πραγματικότητα κατάματα και στοχεύοντας σε ρεαλιστικές ουσιαστικές λύσεις που προάγουν την καθαρότητα και την αλήθεια.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
31/1/11:Ζητήματα που εκκρεμούν εδώ και καιρό κάνοντάς σας να παλινδρομείτε μέσα σε χαοτικές καταστάσεις, σε σχέση με τις επιλογές και τους στόχους σας βγάζει στο φως η όψη Σελήνης - Ερμή στο απέναντι σας ζώδιο του Αιγόκερου. Το περιβάλλον σας ενισχύει και σας βοηθά να επικεντρωθείτε στο πως θα αντιμετωπίσετε τις λάθος επιλογές και τους φόβους σας.
ΛΕΩΝ
31/1/11:Αποφύγετε παρορμητικές αποφάσεις σήμερα, μετρήστε μεθοδικά τις κινήσεις σας και δώστε αίσθηση ασφάλειας και σταθερότητας στο περιβάλλον σας. Ξεκαθαρίσματα με φίλους, συνεργάτες και οικονομικές υποθέσεις, χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή αλλά και διαύγεια από μέρους σας, με τον Άρη απέναντι σας και την όψη του Ουρανού με την Αφροδίτη.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
.31/1/11:Οι ευνοϊκές όψεις του Ερμή και της Σελήνης να διευκολύνουν συναισθηματικές αλλά και οικονομικές συζητήσεις και συναντήσεις που χρειάζονται επαναπροσδιορισμό. Με την όψη Αφροδίτης – Ουρανού, εστιάστε στο πως θα σταθεροποιήσετε, προσωπικές και οικονομικές καταστάσεις που παραπαίουν εδώ και καιρό μεσα από σημαντικά ξεκαθαρίσματα και την αποκατάσταση της αλήθειας.
ΖΥΓΟΣ
31/1/11:Το γενικό κλίμα σήμερα είναι μάλλον θετικό, αλλά θα χρειαστεί να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή σε συμφωνίες, συζητήσεις και συμβόλαια, εξετάζοντας σχολαστικά την κάθε παράμετρο με την όψη Σελήνης - Ερμή από τον Αιγόκερο. Στον συναισθηματικό τομέα, συζητήσεις με τον σύντροφο και αγαπημένα πρόσωπα βγάζουν στην επιφάνεια αλήθειες και έντονα συναισθήματα.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
31/1/11:Η έντονη εξωτερική δράση με τον Άρη σε δύσκολη όψη, το μόνο που θα σας αποφέρει είναι κούραση και εκνευρισμό. Εστιάστε, περισσότερο στον ψυχολογικό τομέα με στόχο να δείτε καθαρά την αλήθεια ως έχει. Αυτό θα σας προφυλάξει τόσο στον τομέα των σχέσεων όσο και στον επαγγελματικό, οι οποίοι αιτούνται άμεσα και ουσιαστικά ξεκαθαρίσματα.
ΤΟΞΟΤΗΣ
31/1/11:Σημαντικά ξεκαθαρίσματα στον προσωπικό και επαγγελματικό τομέα έρχεται να φορτίσει η σημερινή μέρα, φέρνοντας σας αντιμέτωπους με την αλήθεια ως έχει αλλά και τις ευθύνες που επείγει να αναλάβετε. Σημαντικά πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, σας βοηθούν να βρείτε ουσιαστικές λύσεις τόσο σε πρακτικά όσο και σε συναισθηματικά ζητήματα.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ  
31/1/11:Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιό σας σε όψη με τον Ερμή, σας δίνει τη δυνατότητα να φορτίσετε τις μπαταρίες σας μέσα από θετικές εξελίξεις και επαφές στον επαγγελματικό τομέα. Αγαπημένα πρόσωπα βρίσκονται δίπλα σας και οι συζητήσεις που θα κάνετε μαζί θα σας βοηθήσουν να διαφωτίσετε εκκρεμότητες τόσο πρακτικές όσο και σχέσεων, που σας ταλαιπωρούν εδώ και καιρό.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
31/1/11:Η σύνοδος του Ήλιου και του Άρη στο ζώδιό σας, σας ευνοεί να ξεκαθαρίσετε οικονομικά και συναισθηματικά ζητήματα που σας ταλαιπωρούν. Οι λύσεις που ζητάτε βρίσκονται σε νέους τρόπους και μια άλλη οπτική που δεν έχει σχέση με ότι γνωρίζετε μέχρι τώρα. Ρίξτε το βάρος σε καινούργιους τομείς που ανοίγονται για σας αυτή την περίοδο και θα υλοποιήσουν τις προσδοκίες σας.
ΙΧΘΥΕΣ
31/1/11:Σήμερα, με την επιρροή της όψης Αφροδίτης – Ουρανού συνειδητοποιήστε πως ούτε η άκρατη εγκεφαλικότητα αλλά ούτε και η συναισθηματική εξάρτηση θα δώσουν λύση σε σχέσεις και συνεργασίες που παλινδρομούν και σας ταλαιπωρούν εδώ και καιρό. Αντιμετωπίστε με ψυχραιμία και ισορροπία τα όσα θα προκύψουν, εξυγιαίνοντας τις όποιες δυσλειτουργικές καταστάσεις.

Από τον
Πέτρο Κατσαμάκη,
Αστρολόγο - Ερευνητή.
Επιμέλεια: Α.Ν.Λιαπάκης.