web stats

4.10.15

Τώρα έτοιμο το "the video-kid English" - για παιδιά και αρχάριους ενήλικες.

Νέο The video-kid English Pack
 
Αγγλικα μαθήματα - the video-kid english
Τα ποιοτικότερα και πιο συναρπαστικά βίντεο Αγγλικών για παιδιά και αρχάριους ενήλικες.
Kλικ πάνω στο video και δείτε τώρα το Video demo από τη νέα μας δημιουργία.
The Video-kid English. Στο U-tube κλικ κάτω δεξιά για πλήρη οθόνη.
 
Αγγλικα μαθήματα The Video-kid English Juniors
 Ένας πραγματικός θησαυρός video της Αγγλικής γλώσσας για παιδιά και αρχάριους ενήλικες. Με εκατοντάδες κινούμενα σχέδια, εικόνες,  φωτογραφίες, γραφικά, videoλέξεις, φράσεις και προτάσεις, ηχογραφημένες στα Αγγλικά και Ελληνικά με άριστη προφορά.
Το Video-kid English με  3 DVD  καλύπτει ολόκληρη την ύλη των τριών παιδικών τάξεων στα σχολεία και τα φροντιστήρια ξένων γλωσσών και συγκεκριμένα τις τάξεις:
1. A Pre-Junior class (Α Προ-παιδική τάξη)  2. A-Junior class (Α παιδική τάξη) και 3. B-Junior class(Β παιδική τάξη)   by D.Education www.agglika1.com
Τιμές και Παραγγελίες
 
Απλά βάλτε το DVD στη συσκευή σας ή στον υπολογιστή σας να παίζει και τα παιδιά ακόμα και όταν παίζουν θα ακούν εκατοντάδες λέξεις, φράσεις και προτάσεις, ηχογραφημένες με άριστη προφορά στα Αγγλικά (από Άγγλους) και συγχρόνως θα ακούνε αυτόματα την μετάφραση στα Ελληνικά. Ενδιάμεσα υπάρχει κενό ήχου για να μπορούν να λένε αυτά που ακούν και φυσικά βλέπουν στην οθόνη. Μην ξεχνάτε ότι τα παιδιά όσο πιο μικρά είναι τόσο πιο γρήγορα μαθαίνουν.
Έτσι επιτυγχάνονται δύο πολύ βασικοί στόχοι. Το παιδί βιώνει και μαθαίνει τη γλώσσα με τον πιο φυσικό τρόπο δηλαδή "Βλέπω, ακούω και μιλάω" και δεύτερο αν αργότερα πάει σε φροντιστήριο θα αρχίσει αμέσως από τη Α κανονική τάξη χωρίς να χρειάζεται να κάνει τα τρία χρόνια των προκαταρκτικών παιδικών τάξεων, γλυτώνοντας και χρόνια αλλά και αρκετά χρήματα.
κλικ  για να κάνετε την παραγγελία σας ->   Τιμές και Παραγγελίες