web stats

1.10.12

Δ.Τ.ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - Χριστουγέννων



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

O Δήμος Λουτρακίου Αγίων Θεοδώρων και ο Δημοτικός οργανισμός «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ» μέσω των προγραμμάτων Κοινωφελούς εργασίας του ομίλου UNESCO
νομού Πειραιώς και Νήσων συνεχίζει με επιτυχία την κάθε επί μέρους δραστηριότητα που υλοποιεί στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του. Για την περίοδο των Χριστουγέννων θα πάρει μέρος στο εορταστικό πρόγραμμα  εκδηλώσεων.
Με ικανοποίηση ανακοινώνουμε ότι με την καλλιτεχνική επιμέλεια της καθηγήτριας μουσικής κας Ελένης Καραμουρτζουνη η οποία με μεγάλη επιτυχία και μεγάλη προσέλευση παιδιών λειτουργεί τμήματα εκμάθησης μουσικών οργάνων όπως πιάνο, αρμόνιο και τμήμα χορωδίας.   
Τα τμήματα αυτά θα πραγματοποιήσουν συναυλίες στους Άγ. Θεοδώρους και στο Λουτράκι με την συμμετοχή των 30 παιδιών  της Γ´- ΣΤ´ Δημοτικού,  καθώς και παιδιά -εθελοντές που συμμετέχουν επειδή αγαπούν τη μουσική.
Οι εορταστικές εκδηλώσεις με Χριστουγεννιάτικα Τραγούδια θα γίνουν:    

·         Στους Αγ. Θεοδώρους: 15 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 17:30 – Φωτισμός Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην Πλατεία Ευαγγελιστρίας
·         Στο Λουτράκι: 18 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 18:30 αίθουσα Παραλιακό Πάρκο στην «Νεραϊδοχώρα» και
·         Στους Άγ. Θεοδώρους: 20 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 18:30 στο 1ο Δημοτικό Σχολείο

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 2

Το Τμήμα Ευρωπαϊκών και Latin Χορών του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων, μέσω του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας του Ομίλου UNESCO Πειραιώς & Νήσων, διοργανώνει χριστουγεννιάτικο χορευτικό πάρτυ, σε μια φαντασμαγορική παράσταση με άκρως ρυθμικές και εντυπωσιακές latin και free style χορογραφίες που θα σας συναρπάσουν. Οι παραβρισκόμενοι θα διασκεδάσουν μαζί μας μαθαίνοντας βήματα και χορεύοντας με τους/τις χορευτές/χορεύτριες του Τμήματος.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012:
·                στις 17:00, στην παραμυθένια Νεραϊδοχώρα
·                στις 21:00, στο Café-Bar Coralle στην παραλία του Λουτρακίου.



 
Υπεύθυνη των Προγραμμάτων                                          Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.
Κοινωφελούς εργασίας για τον                            Δημοτικού Οργανισμού «Προμηθέα»
Όμιλο Unesco Πειραιώς και Νήσων
στο Λουτράκι

Ρένα Παπαστεφάνου                                                            Νικόλαος Λόης