web stats

1.10.12

Δ.Τ.«ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ» Για την περίοδο των Χριστουγέννων



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

O Δήμος Λουτρακίου Αγίων Θεοδώρων και ο Δημοτικός οργανισμός «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ» μέσω των προγραμμάτων Κοινωφελούς εργασίας του ομίλου UNESCO νομού Πειραιώς και Νήσων
συνεχίζει με επιτυχία την κάθε επί μέρους δραστηριότητα που υλοποιεί στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του. Για την περίοδο των Χριστουγέννων θα πάρει μέρος στο εορταστικό πρόγραμμα  εκδηλώσεων.

Με ικανοποίηση ανακοινώνουμε ότι με την καλλιτεχνική επιμέλεια της καθηγήτριας μουσικής κας Ελένης Καραμουρτζουνη η οποία με μεγάλη επιτυχία και μεγάλη προσέλευση παιδιών λειτουργεί τμήματα εκμάθησης μουσικών οργάνων όπως πιάνο, αρμόνιο και τμήμα χορωδίας.   

Τα τμήματα αυτά θα πραγματοποιήσουν συναυλίες στους Άγ. Θεοδώρους και στο Λουτράκι με την συμμετοχή των  30 παιδιών  της Γ´- ΣΤ´ Δημοτικού,  καθώς και παιδιά -εθελοντές που συμμετέχουν επειδή αγαπούν τη μουσική.
Οι εορταστικές εκδηλώσεις με Χριστουγεννιάτικα Τραγούδια θα γίνουν:    
·         Στο Λουτράκι: 18 Δέκ 2012  ώρα 18:30 αίθουσα Παραλιακό Πάρκο στην «Νεραϊδοχώρα» και
·         Στους Άγ. Θεόδωροι: 20 Δέκ 2012 ώρα 18:30 στο 1ο Δημοτικό Σχολείο .

Επίσης:


Το καλλιτεχνικό εργαστήρι των ΑΜΕΑ του Δήμου Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων στα πλαίσια του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας του Ομίλου UNESCO Νομού Πειραιώς & Νήσων, με υπεύθυνη καθηγήτρια ειδικής φυσικής αγωγής κ. Σιώκου Ιωάννα και ένα επιτελείο από ειδικούς συνεργάτες, οι οποίοι έχουν εργαστεί με μεγάλη αφοσίωση τους τελευταίους μήνες μαζί με τα χαρισματικά αυτά παιδιά με ειδικές ανάγκες.  Σκοπός αυτού του εγχειρήματος είναι να παρουσιάσουν μία μουσικοθεατρική παράσταση.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ», Κολοκοτρώνη 17 στο Λουτράκι.



Υπεύθυνη των Προγραμμάτων                                 Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.
Κοινωφελούς εργασίας για τον                                 Δημοτικού Οργανισμού «Προμηθέα»
Όμιλο Unesco Πειραιώς και Νήσων
στο Λουτράκι


Ρένα Παπαστεφάνου                                                               Νικόλαος Λόης