web stats

20.2.11

Σήμερα έγινε η έναρξη για το καρναβάλι, η οποία ήταν εξαιρετική

Η αρχή έγινε με Συνέντευξη Τύπου στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου και συνεχίστηκε με πολύ κέφι και αποκριάτικο χορό έξω από το νέο κτήριο του Κ.Ε.Π.
Είχε προηγηθεί η μουσική και παρέλαση της φιλαρμονικής Λουτρακίου.

Ο Μήτσος ο Νταμάζος, ο οποίος ξέρει όλα τα παραδοσιακά τραγούδια των αποκριών, με κέφι και μεράκι, τραγούδησε πολλά από αυτά μόνος του στο μικρόφωνο, ενώ ο δήμαρχος και πολλοί σύμβουλοι  τραγουδώντας, χόρευαν μαζί με πολύ κόσμο τον χορό του Χαραλάμπη.

Ένα βαρέλι με καλό κόκκινο κρασί ήταν δίπλα και  η Χρυσούλα Γλυκοφρύδη  γέμιζε με κέφι σε όποιον επιθυμούσε το ποτηράκι του. Ακολούθησε μουσική με αποκριάτικα και άλλα τραγούδια που ακούγοντάς τα δεν μπορούσες παρά να χορεύεις, τα παιδάκια ξεφάντωσαν.
Η αρχή κατά την γνώμη μου ήταν συμπαθητική και πιστεύω ότι οι μελλοντικές αποκριάτικες εκδηλώσεις θα είναι ακόμα καλύτερες.
Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι τα κονδύλια φέτος για το καρναβάλι είναι σχεδόν μηδαμινά και τα περισσότερα χρήματα είναι ευγενικές χορηγίες από τους επιχειρηματίες του δήμου μας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αντιδήμαρχος Δέδες Γιώργος, ο Νίκος  Λόης, ο Δημήτρης Γλυκοφρύδης αλλά και όλη η επιτροπή και οι εθελοντές, καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια για την όσο το δυνατόν άρτια οργάνωση.
Καλές απόκριες και καλή διασκέδαση.