web stats

18.2.11

ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ

      ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                                            
"ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΟΛΩΝ"

Ο Δήμος Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων και οι τοπικοί σύλλογοι, καλούν όλους τους κατοίκους του Νομού Κορινθίας, της Περιφέρειας Πελοποννήσου, τους επισκέπτες-τουρίστες από όλο τον κόσμο, να παρευρεθούν στις εορταστικές εκδηλώσεις που διοργανώνουμε στις πόλεις μας μετά το άνοιγμα του Τριωδίου, με το αποκορύφωμα του τριημέρου όπου θα πραγματοποιηθεί σειρά εκδηλώσεων στην ευρύτερη περιοχή.

Το ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ του ΔΗΜΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ παραμένει κοσμοπολίτικο και φέτος δίνει έμφαση στον παραδοσιακό, αλλά  και στο διεθνή χαρακτήρα του.
 Η κοσμοπολίτικη και διεθνής χροιά του αναδεικνύεται με τη συμμετοχή χιλιάδων οργανωμένων καρναβαλιστών, συμπεριλαμβανομένων των ξένων ομάδων.
Πολύ ειδικότερα φέτος, λαμβάνοντας υπόψη τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, ο χαρακτήρας του καρναβαλιού προσλαμβάνει και τη διάσταση της κοινωνικής αλληλεγγύης, καθώς  οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι , το  Συμβούλιο Νέων και ο Σύλλογος  Επιχειρηματιών Τουριστικών Επαγγελμάτων ΄΄Ξένιος Ζευς΄΄ διοργανώνουν δράσεις με σκοπό την ενίσχυση κοινωνικά αδύναμων ομάδων.

Η έναρξη των εκδηλώσεων θα σηματοδοτηθεί με Συνέντευξη Τύπου στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου  την Κυριακή 20/02  και ώρα 18.00.
Θα ακολουθήσει πάρτυ στο νέο κτήριο του Κ.Ε.Π ( έναντι του Δημαρχείου ).

Ο εθελοντισμός και η άρτια οργάνωση από μέρους όλων των φορέων υπόσχεται ένα ξέσπασμα χαράς, κεφιού και γλεντιού!