web stats

20.2.11

Προσωπικά θα συνεργαζόμουν ακόμα και με το ‘’διάβολο’’

Η ενότητα της αριστεράς δεν είναι μόνο αναγκαία, αλλά και επιθυμία των οπαδών της αριστεράς. Και αυτό πρέπει να το σεβαστούν οι ηγεσίες. Δεν ξέρω πόσο κοντά στους οπαδούς τους είναι, αλλά  οι πλειοψηφία των αριστερών αισθάνεται παγιδευμένη σε μια αδιέξοδη πολιτική των κομμάτων της εξουσίας, ανήμπορη να αντιδράσει τη στιγμή που οι ηγεσίες όλων των αποχρώσεων της αριστεράς, προσπαθούν να λύσουν "ιδεολογικά" ζητήματα. Λες και έχουμε τώρα αυτή την πολυτέλεια.

Ολόκληρη Η Ευρωπαϊκή ένωση βρίσκεται αυτήν την στιγμή υπό την ΚΑΤΟΧΗ μιας Νεοφιλελεύθερης Οικονομικής ΧΟΥΝΤΑΣ    και εμείς. Προσωπικά θα συνεργαζόμουν ακόμα και με το ‘’διάβολο’’  για να τους ξεφορτωθούμε!!!.

Και κάτι άλλο προς τον Κο. Τσίπρα :

Μιλάτε για αναδιαπραγμάτευση του χρέους και εναλλακτικές πηγές δανεισμού.
Πόσο εφικτή είναι η αναδιαπραγμάτευση και πόσο πιθανή είναι η επιτυχία μιας  τέτοιας προσπάθειας, ποια τα εμπόδια και ποια μέσα πίεσης έχουμε ως χώρα ΤΩΡΑ στο σημείο που έχουμε φτάσει ;  Για τις εναλλακτικές πηγές δανεισμού : ποιες θα μπορούσαν να είναι; Διότι καθημερινά μας βομβαρδίζουν ότι οι χρηματαγορές θα πάψουν να μας δανείζουν.

το ΠΑΣΟΚ λέει ψέματα, και έτσι είναι. Αλλά όταν μιλάτε, δεν απευθύνεστε μόνο στους οπαδούς σας, αλλά σε όλο τον ελληνικό λαό. Και αυτόν πρέπει να τον ΠΕΙΣΕΤΕ. Αυτό θα γίνει μόνο, αν μιλάτε συγκεκριμένα και αναλυτικά. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ να είστε βέβαιος.  Γιατί ο κόσμος και θέλει και μπορεί να αγωνιστεί, αλλά χρειάζεται ΣΤΟΧΟΥΣ. Και αυτούς τους στόχους μόνο η αριστερά μπορεί να τους εμπνεύσει.
Απο την ΧΧΧ