web stats

28.8.14

Τα νέα σε εξέλιξη


  • Μετά τον τραγικό θάνατο του 9χρονου, …
    Μετά τον τραγικό θάνατο του 9χρονου, … newsit.gr - 18 λεπτά πριν
    Μετά το τραγικό θάνατο του 9χρονου Μπάμπη, που καταπλακώθηκε από τεράστιο κλωνάρι που έσπασε, ειδικοί επιστήμονες από το ΕΘΙΑΓΕ , με επικεφαλής τον καθηγητή στη Φυτοπαθολογία Παναγιώτη Τσόπελα, πραγματοποίησαν αυτοψία και έδωσαν οδηγίες και εντολές για κλάδεμα, στην πλατεία που έγινε το περιστατικό στη Λαμία. Περισσότερα »
  • Χρυσή Αυγή: Συκοφαντίες τα περί χλευασμού …
    Χρυσή Αυγή: Συκοφαντίες τα περί χλευασμού … newsit.gr - 18 λεπτά πριν
    Με ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή διαψεύδει δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο στο κινητό του Ηλία Κασιδιάρη βρέθηκε τραγούδι με στίχους που χλευάζουν τον Αλέξη Γρηγορόπουλο. Περισσότερα »
  • Βάσεις 2014: results.it.minedu.gov.gr …
    Βάσεις 2014: results.it.minedu.gov.gr … newsit.gr - 28 λεπτά πριν
    Τελείωσε η αγωνία για τους υποψήφιους των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής σε ΑΕΙ και ΤΕΙ για το 2014. Δείτε αναλυτικά τις βάσεις για όλες τις σχολές.   Περισσότερα »
  • Η Γερμανία ετοιμάζει δάνεια για τη Σερβία …
    Η Γερμανία ετοιμάζει δάνεια για τη Σερβία … newsit.gr - 28 λεπτά πριν
    \Η συνάντηση που είχε με τον υπουργό Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης της Γερμανίας Γκερντ Μίλερ, ήταν η πρώτη για τον Σέρβο πρωθυπουργό Αλεξάνταρ Βούτσιτς στο Βερολίνο, όπου βρίσκεται προκειμένου να συμμετάσχει στο συνέδριο για τα Δυτικά Βαλκάνια. Περισσότερα »
  • Εντολή για STOP στους πλειστηριασμούς …
    Εντολή για STOP στους πλειστηριασμούς … newsit.gr - 38 λεπτά πριν
    Σχέδιο προστασίας της πρώτης κατοικίας από τους πλειστηριασμούς των οικονομικά αδύνατων πολιτών επεξεργάζεται η κυβέρνηση. Περισσότερα »
  • Πιθανότητα άρσης των κυρώσεων κατά του …
    Πιθανότητα άρσης των κυρώσεων κατά του … newsit.gr - 43 λεπτά πριν
    Η Μόσχα ανακοίνωσε ότι η πιθανότητα άρσης των κυρώσεων που έχουν επιβληθεί στο Ιράν έχει πλέον διαφανεί χάρη στις διεθνείς συνομιλίες για το πυρηνικό πρόγραμμα της Τεχεράνης και κάλεσε όλες τις εμπλεκόμενες στις διαπραγματεύσεις χώρες να επιδείξουν πολιτική βούληση για να επιτευχθεί συμφωνία. Περισσότερα »
  • results.it.minedu.gov.gr - Δείτε τα …
    results.it.minedu.gov.gr - Δείτε τα … newsit.gr - 48 λεπτά πριν
    Στην ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα των βάσεων 2014 για την εισαγωγή σε ΑΕΙ και ΤΕΙ. Δείτε τις βάσεις. Περισσότερα »
  • Αυτός είναι ο ήρωας πιλότος - Άδειασε …
    Αυτός είναι ο ήρωας πιλότος - Άδειασε … newsit.gr - 53 λεπτά πριν
    Απόλυτη ψυχραιμία και ακριβείς χειρισμοί το... σωτήριο δίπτυχο του υποσμηναγού της Πολεμικής Αεροπορίας, Σπύρου Σώζου, που απέτρεψε τα χειρότερα όταν το μαχητικό αεροσκάφος A-7Ε Corsair που χειριζόταν, παρουσίασε μηχανική βλάβη, την ώρα που πετούσε πάνω από την Κομοτηνή. Περισσότερα »
  • F1: Οριστικοποιήθηκε το διαζύγιο McLaren …
    F1: Οριστικοποιήθηκε το διαζύγιο McLaren … newsit.gr - 53 λεπτά πριν
    Οριστικοποιήθηκε πλέον το διαζύγιο ανάμεσα στη McLaren και τον Martin Whitmarsh. O 56χρονος ανήκε στο δυναμικό της ομάδας από το 1989 και το 2009 βρέθηκε στο τιμόνι της ομάδας, όταν αποχώρησε ο Ron Dennis. Περισσότερα »
  • Η αλήθεια για τις ελληνικές σειρές στο …
    Η αλήθεια για τις ελληνικές σειρές στο … newsit.gr - 54 λεπτά πριν
    Ψυχαγωγικές εκπομπές θα περιέχονται στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματός του Ε την καινούργια σεζόν. Τα στελέχη του σταθμού μάλιστα, σκοπεύουν το καινούργιο τους πρόγραμμα να ξεκινήσει άμεσα, μέσα στον Σεπτέμβριο και πριν την έναρξη των εκπομπών στα άλλα κανάλια, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να κερδίσουν τους τηλεθεατές. Περισσότερα »
  • Απεργία εξήγγειλαν οι πιλότοι στη Γ …
    Απεργία εξήγγειλαν οι πιλότοι στη Γ … newsit.gr - 1 ώρα 8 λεπτά πριν
    Το συνδικάτο των πιλότων Cockpit ανακοίνωσε την απόφασή του να πραγματοποιήσει απεργία την Παρασκευή στη Γερμανία στην εταιρία Germanwings, θυγατρική της Lufthansa. Περισσότερα »
  • "Γιούχα" στον Ματθαιόπουλο …
    "Γιούχα" στον Ματθαιόπουλο … newsit.gr - 1 ώρα 8 λεπτά πριν
    Μέλη αντιφασιστικών οργανώσεων είχαν κατακλύσει την αίθουσα στην οποία θα γίνει η ορκωμοσία του νέου δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης, έχοντας ετοιμάσει... θερμή υποδοχή στον προσφάτως αποφυλακισμένο βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Αρτέμη Ματθαιόπουλο, ο οποίος επέδειξε ολύμπια ψυχραιμία στις έντονες αποδοκιμασίες. Περισσότερα »
  • Εκτίναξη των βάσεων στην επαρχία - Έως …
    Εκτίναξη των βάσεων στην επαρχία - Έως … newsit.gr - 1 ώρα 13 λεπτά πριν
    - Ανακοινώθηκαν οι βάσεις των σχολών - 99.958 υποψήφιοι κατέθεσαν μηχανογραφικό - Από 100 έως 400 μόρια η αύξηση στις νομικές σχολές - Από 300 έως 600 μόρια η αύξηση στις ιατρικές σχολές - Αύξηση κατά 2.530 μόρια στη Γαλλική Φιλολογία Αθήνας - Σε 121 τμήματα οι βάσεις είναι κάτω από τα 10.000 μόρια - Υπάρχει σχολή με μείωση στη βάση πάνω από 1.800 μόρια - Η μεγαλύτερη μείωση στις βάσεις είναι 60% - Τα περίεργα της ρύθμισης για τις μετεγγραφές και οι ανακοινώσεις που έρχονται καθυστερημένα Περισσότερα »
  • Θεσσαλονίκη: "Γιούχα" στον …
    Θεσσαλονίκη: "Γιούχα" στον … newsit.gr - 1 ώρα 18 λεπτά πριν
    Μέλη αντιφασιστικών οργανώσεων είχαν κατακλύσει την αίθουσα στην οποία θα γίνει η ορκωμοσία του νέου δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης, έχοντας ετοιμάσει... θερμή υποδοχή στον προσφάτως αποφυλακισμένο βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Αρτέμη Ματθαιόπουλο, ο οποίος επέδειξε ολύμπια ψυχραιμία στις έντονες αποδοκιμασίες. Περισσότερα »
  • www.minedu.gov.gr - Τα αποτελέσματα …
    www.minedu.gov.gr - Τα αποτελέσματα … newsit.gr - 1 ώρα 23 λεπτά πριν
    Στην ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα των βάσεων 2014 για την εισαγωγή σε ΑΕΙ και ΤΕΙ. Δείτε τις βάσεις. Περισσότερα »
  • Την εκτέλεσε για ένα “χρόνια πολλά” …
    Την εκτέλεσε για ένα “χρόνια πολλά” … newsit.gr - 1 ώρα 28 λεπτά πριν
    Για ασήμαντη αφορμή, έγινε το φονικό στην Κύπρο, καθώς ο αυτόχειρας εκτέλεσε την πρώην σύζυγο του γιατί τον ρώτησε αν είπε χρόνια πολλά στην κόρη τους. Περισσότερα »
  • Δείτε εδώ αναλυτικά τις βάσεις όλων …
    Δείτε εδώ αναλυτικά τις βάσεις όλων … newsit.gr - 1 ώρα 38 λεπτά πριν
    Αγωνία τέλος για χιλιάδες υποψήφιους. Οι βάσεις εισαγωγής ανακοινώθηκαν. Περισσότερα »
  • Ο μασκοφόρος ληστής σε 10 ληστείες!
    Ο μασκοφόρος ληστής σε 10 ληστείες! newsit.gr - 1 ώρα 53 λεπτά πριν
    Ένα άλυτο αίνιγμα, που όμως έρχεται να προσδώσει διαστάσεις θρίλερ στην υπόθεση της περιβόητης ομάδας των διάσημων ληστών με τους οποίους συνεργάστηκε ο Νίκος Μαζιώτης, βασανίζει εδώ και μήνες τόσο την αντιτρομοκρατική, όσο και την ασφάλεια. Περισσότερα »