web stats

22.4.11

Το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό πρόγραμμα εκμάθησης Αγγλικών – από α τάξη έως το Proficiency

THE Windows English PackAll από  α Junior έως Proficiency
Το μεγαλύτερο πρόγραμμα Αγγλικών για Ενήλικες D.EducationTο πρόγραμμα για όλη την ικογένεια,  Ιδανικό για Ενήλικες και μαθητές
Με αυτό το πρόγραμμα μπορείτε να μάθετε Αγγλικά από την αρχή, να τα  ξαναθυμηθείτε ή να τα τελειοποιήσετε διότι  περιέχει ολόκληρη την  ύλη από το α έως  το Proficiency.
Επίσης περιέχει χιλιάδες ασκήσεις για να βοηθάει τους μαθητές από Α Δημοτικού έως Γ Λυκείου.
 Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε Αγγλικά,  η τα παιδιά σας να βελτιωθούν στην Αγγλική γλώσσα, αν θέλετε να εξασκήσετε και να ξαναθυμηθείτε τα Αγγλικά σας, αν σχεδιάζετε να δώσετε εξετάσεις στην Αγγλική γλώσσα ή ακόμα αν είστε καθηγητής Αγγλικής γλώσσας και αναζητάτε εκπαιδευτικά προγράμματα, πηγές και πληροφορίες για την Αγγλική γλώσσα η D.Education διαθέτει την πιο ολοκληρωμένη λύση.
 THE Windows English PackAll  όλα τα Επίπεδα
Θεωρία: (300 μαθήματα) βλέπετε γραφικά με εικόνες  και με κλικ ακούτε στα ΑΓΓΛΙΚΑ τις λέξεις ή τις προτάσεις.
Γραμματική: (300 μαθήματα με 10000ερωτήσεις)  πρώτα βλέπετε μια σύντομη θεωρία με πολλά
παραδείγματα και στην συνέχεια με κλικ, κάνετε πρακτική με εκατοντάδες ποικιλόμορφες ασκήσεις σε κάθε επίπεδο. (multiple choice, match, gap filling, gap list)

Κείμενα με ασκήσεις :(160 κείμενα) Διαβάζετε τα κείμενα προσεχτικά και απαντάτε τις ερωτήσεις  του κειμένου που ακολουθούν.
Εκθέσεις : (80 εκθέσεις) Διαβάζετε τις ήδη γραμμένες εκθέσεις (γράμματα κλπ.), οι οποίες όμως περιέχουν κενά με λέξεις κλειδιά ή ειδικές εκφράσεις. Κάνοντας κλικ δίπλα στο κενό παρουσιάζεται μια λίστα από την οποία με κλικ διαλέγετε την σωστή απάντηση.
Συντακτικό : (2000 προτάσεις) κάνετε κλικ πάνω σε διάφορα γράμματα ή λέξεις και σχηματίζετε σωστές προτάσεις.
Listening: (100 κείμενα με σταδιακή δυσκολία) αφού ακούτε τα κείμενα, απαντάτε τις ερωτήσεις.
Speaking themes : 90 θέματα προφορικών εξετάσεων για να περάσετε με επιτυχία τις εξετάσεις.
Readers: κάνετε πρακτική διαβάζοντας σε ωραία Αγγλικά Παιδικές ιστορίες, Shakespeare, Dickens, stories of Sherlock Holmes. Και χιλιάδες:  λέξεις, γνωμικά, φραστικά ρήματα, προθέσεις, & ειδικές δυσκολίες, μέσα από ευχάριστα Quiz.
Ιδανικό και για όλα τα σχολεία, πανεπιστήμια, εκπαιδευτικούς οργανισμούς. Τώρα και με την θεωρία της αγγλικής γραμματικής στα Ελληνικά.
Πριν αποφασίσετε δοκιμάστε να κάνετε τις Δωρεάν ασκήσεις on line για να δείτε το πρόγραμμα στην πράξη. ΚΛΙΚ ΕΔΩ 
+ Δωρεάν : Ένα ηλεκτρονικό  Ελληνοαγγλικό – Αγγλοελληνικό λεξικό
 Σημειώστε ότι ή ύλη είναι εγκεκριμένη από το Υπουργείο Παιδείας. Χρησιμοποιούνται με μεγάλη επιτυχία από πολλά φυσικά πρόσωπα, σε πολλά κέντρα ξένων γλωσσών, στην ΕΘΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ σε δημόσια και ιδιωτικά σχολεία.